● APASA PLAY ☼ Asculta Radio Etalon Romania - www.radioetalon.ro ☼
Header

Castigatoarea X Factor 2018

Bella Santiago este câștigătoarea X Factor 2018! Filipineza a impresionat juriul, a încins scena concursului muzical, se pare că a juns și la inimile publicului. Aceștia au votat într-un număr foarte mare, în detrimentul Ioanei Bulgaru. Astfel, după ce numele Bellei s-a auzit la final, Delia a avut doar câteva cuvinte de spus: ”Mulțumesc tuturor celor care ați făcut posibil asta! Vă mulțumesc din suflet! ”

Mesajul Deliei, după ce Bella Santiago a câștigat X Factor 2018

Acest an a adus în marea finală doar 3 jurați, Horia Brenciu fiind cel care nu a avut noroc în acest an de mai mult. De altfel, acesta a menționat că, înainte de finală că, în pofida faptului că nu a reușit să aducă niciun concurent în ultima etapă a concursului, tot se va bucura enorm de eforturile depuse de colegii săi în această seară.

Jurații au așteptat cu sufletul la gură să audă numele marelui câștigător

Eu aș vrea să fac Crăciunul în fiecare duminică sau în fiecare zi. De ce să vină Moș Crăciun doar pe 24 spre 25? De ce să ne impunem noi să fim buni doar în zilele Crăciunului?”, a povestit Horia Brenciu. Însă, față de Brenciu, cel care a trecut prin emoții în Ajunul Crăciunului a fost Ștefan Bănică. Artistul a stat cu sufletul la gură așteptând ca una dintre concurentel sale, Doinița Ioniță sau Ioana Bulgaru, să pună mâna pe trofeul X Factor, dar și pe premiul de 100.000 de euro.

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1