Header

Sickotoy si Ilkay Sencan lanseaza „Dum Dum”

Sickotoy (Alex Cotoi) și producătorul din Turcia, Ilkay Sencan, lansează clipul piesei „Dum Dum”, cu elemente de cyber punk și un sound ritmat. 

După succesul pieselor „Addicted” feat. Minelli și „You don’t love me” feat. Roxen, Sickotoy revine cu o nouă piesă catchy, cu vizual SF:

„Melodia te poartă prin mai multe stări, începe ca o poveste sentimentală, dar ajunge într-o zonă de club și energie foarte mare, lucru caracteristic proiectului Sickotoy, dar și lui Ilkay Sencan”, spune Sickotoy.

Sickotoy și Illkay s-au cunoscut într-o tabără de creație muzicală din Dubai, la care au participat și artiști precum Arash și Basshunter.: „Am avut o conexiune foarte puternică pe plan muzical și ne-am propus de atunci să facem o piesă împreună.”, își amintește Sickotoy.

„Îmi place mult să lucrez cu Sickotoy, se nasc mereu sound-uri originale, speciale. Cea mai recentă colaborare a noastră a dat naștere piesei <>, alături de Minelli, o artistă pe care o admir”, a povestit Ilkay Sencan.

Videoclipul aduce elemente de cyber punk, inovând astfel peisajul muzical românesc printr-o imagine demnă de filmele SF.

Sickotoy își amintește despre cum s-a născut povestea clipului: „Ideea a apărut într-un brainstorming dintre mine și echipa NGM Creative, ne-am dorit foarte mult să facem un clip cyber punk, ceva original pentru peisajul muzical românesc.”

Ilkay este unul dintre cei mai mari DJ și producători din Turcia, cu expunere internațională. „De la primele acorduri și de la prima linie pe care a cântat-o Minelli, ne-am dat seama că piesa are un potențial foarte mare și poate fi un hit worldwide”, a povestit Sickotoy.

 

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

● APASA PLAY ☼ Asculta Radio Etalon Romania - www.radioetalon.ro ☼
Ultimele 20 piese cantate
1