Header

Ascultatori Online

Katy Perry a lansat „Smile”

Katy Perry a dat startul celui de-al cincilea album în mai, cu „Daisies”. Piesa a venit după lansarea baladei „Never Worn White”, lansată la începutul acestui an, o melodie în versurile căreia artista îi declară iubirea logodnicului ei, actorul Orlando Bloom și dezvăluie că așteaptă primul lor copil. Albumul „Smile” vine după discul „Witness”,  lansat în 2017. 

În ceea ce privește single-ul care dă titlul albumului, acesta a fost compus de Vin Rock, Kay Gee, Ferras, Benny Golson, Anthony Criss, Josh Abraham, Starrah, Oligee și Katy Perry. „Smile” include și o mostră a piesei „Jamboree”, a celor de la Naughty by Nature.

Ascultă Katy Perry – „Smile”

Cu un ritm antrenant, care te face să dansezi, „Smile” abordează, de asemenea, o temă plăcută.

Versurile melodiei vorbesc despre importanța perseverenței, venită în urma depășirii unor clipe dificle. Toate necazurile, respingerile și lecțiile pe care le învățăm din experiențele care par, la prima vedere, neplăcute, pot avea un rezultat pozitiv.

Versurile „Acum mă vezi strălucind de la o milă / În sfârșit mi-a revenit acel zâmbet” dovedesc acest lucru.

„Am scris piesa care dă titlul albumul când treceam printr-una dintre cele mai întunecate perioade din viața mea și îmi pierdusem zâmbetul. Acest album este călătoria mea spre lumină – cu povești despre împotrivire, speranță și dragoste”, a scris Katy Perry pe pagina sa de Instagram.

 

sursa info

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

● APASA PLAY ☼ Asculta Radio Etalon Romania - www.radioetalon.ro ☼
Ultimele 20 piese cantate
1