● APASA PLAY ☼ Asculta Radio Etalon Romania - www.radioetalon.ro ☼
Header

Horia Brenciu, Feli, Andi Moisescu “Zâmbet de Copil”

(foto: Horia Brenciu)

1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului şi un moment de sărbătoare pentru cei cu suflet de copil. Horia Brenciu a lansat un videoclip oficial al piesei “Zâmbet de Copil”, în care artistul îşi uneşte vocea cu celebrităţi şi artişti locali pentru a transmite un mesaj în această zi specială.

Horia Brenciu şi HB Orchestra au mai cântat live această piesă, “Zâmbet de copil”, dar acum primim un videoclip colaborativ, în care îi vedem pe Feli, Andi Moisescu, Pavel Bartoş, Oana Sârbu, Diana Munteanu şi Călin Goia. Horia cântă alături de aceşti artişti, actori şi vedete, dar şi de HB Orchestra. Cei care apar în clip s-au filmat de acasă şi au transmis un mesaj pozitiv, de apreciere pentru micuţii care ne fac viaţa mai luminoasă şi care vor moşteni această lume.

Cadrele cu artiştii sunt alternate cu cele ale micuţilor veseli. În clip apar şi lui Horia Brenciu (Mina şi Toma), dar şi Diana Munteanu alături de fiul său şi alţi juniori care se distrează de minune în faţa camerei şi chiar cântă spre final de melodie.

Iată ce a avut Horia Brenciu de spus despre acest proiect colaborativ:

Cei 6 sunt prietenii mei și nu suntem la prima colaborare. Le sunt recunoscător pentru că și-au făcut timp pentru a da viață și voce acestei piese. În afară de Diana, toți au trecut prin experiența Sălii Palatului, alături de mine. Dacă vorbim de prezentatorii cântăreți din clip, ei bine, cred foarte mult în vocea lui Andi și în talentul de interpret carismatic al lui Pavel.

Amândoi au fost aplaudați la scenă deschisă în 2012 și 2013, la Sala Palatului. Pe Călin îl admir foarte mult pentru prezența scenică și vocea-i specială, iar Oana și Feli sunt niște artiste minunate. Diana a fost partenera mea în clipul “Poftă de băut” și i-am promis încă de atunci că vom colabora și muzical.

Eu am filmat piesa cu ajutorul fetei mele celei mari, Andreea, și cred că toți au făcut la fel, adică au avut câte un ajutor din familie. Andi a fost singurul pe care l-am prins la birou. Își pregătea live-ul de la “Românii au talent”.

sursa inf0

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1