Header

„GOOBA”, clipul lui Tekashi 6ix9ine, a devenit piesa hip-hop cu cele mai multe vizualizari in 24 de ore pe YouTube

La nici măcar o lună de la eliberarea din închisoare, Tekashi 6ix9ine a lansat o nouă piesă, „GOOBA”, al cărui videoclip a spart recordul YouTube pentru cel mai vizualizat clip hip-hop în 24 de ore de la lansarea.

În mai puțin de o zi de la urcarea pe platforma de streaming, „GOOBA” a strâns 43 de milioane de vizualizări. Până acum, Eminem deținea recordul la această categorie.

Coronavirusul l-ar putea elibera pe Tekashi 6ix9ine din închisoare

În 2018, „Killshot”, răspunsul lui Eminem la diss-ul lui Machine Gun Kelly, a adunat 38 de milioane de vizualizări în 24 de ore de la lansare.

6ix9ine a fost eliberat mai devreme din închisoare ca urmare a pandemiei de COVID-19, iar autoritățile i-au dat voie să înregistreze și să urce conținut pe internet în timp ce-și ispășește restul sentinței (24 de luni) în arest la domiciliu.

Avocatul lui 6ix9ine a declarat că artistul va lansa foarte curând două albume, unul în engleză și unul în spaniolă.

FOTO | A apărut prima poză cu Tekashi 6ix9ine din închisoare

6ix9ine a fost condamnat la închisoare în luna decembrie a lui 2019 pentru mai multe acuzații, unele destul de grave, și toată lumea se aștepta ca acesta să petreacă în jur de 37 de ani după gratii. Însă sentința i-a fost redusă substanțial după ce acesta a colaborat cu autoritățile și a depus mărturie împotriva altor membri din banda Nine Trey Bloods.

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Radio Etalon Romania- Din nou impreuna - www.radioetalon.ro
1