Header

Edward Sanda si Nicole Cherry „Serenade

Edward Sanda și Nicole Cherry le prezintă fanilor single-ul „Serenade”, o piesă despre iubirea in faza incipientă. Materialul este disponibil în articol.

Edward Sanda și Nicole Cherry

Versurile piesei relatează începutul unei povești de dragoste, in care protagoniștii se tatonează și încearcă să își dea seama dacă iubirea merită împărtășită sau nu. Este vorba despre jocul de la începutul unei relații și atracția reciprocă de necontestat, dar și despre îndoielile care pot apărea.

Muzica și textul piesei sunt compuse de Edward Sanda, iar la orchestrație a colaborat cu Alin Ilieș.

Piesa este extrasă de pe albumul lui Edward Sanda, „Nuanțe de iubire”, lansat la mijlocul lunii septembrie, pe care se mai găsesc „Doar pe a ta”, alături de Ioana Ignat și multe alte piese cunoscute ale artistului.

AUDIO: Edward Sanda feat. Nicole Cherry – Serenade

Nicole Cherry este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania, cu peste 10 hit-uri lansate, peste 350 de milioane de vizualizări pe YouTube, refrene memorabile, primele locuri în topurile muzicale și trofee importante.

Edward Sanda face parte din echipa celor de la Famous Production, iar single-ul său de debut, „Doar pe a ta”, a fost un succes, aceasta ajungând no. 1, atât la radio, cât și pe TV. La scurt timp de la debut, Edward a devenit un nume îndrăgit și apreciat de public. El este un artist complet, de la numeroasele instrumente la care știe să cânte, până la compunerea pieselor și producerea lor. Acum, la 3 ani de la debut, Edward Sanda și-a lansat primul său album.

sursa

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

● APASA PLAY ☼ Asculta Radio Etalon Romania - www.radioetalon.ro ☼
Ultimele 20 piese cantate
1