Header

Cornel Ilie (Vunk) Lidia Buble piesa „Vino, du-te”

Vunk lansează toamna aceasta o colaborare inedită. Trupa a înregistrat piesa „Vino, du-te” împreună cu Lidia Buble, melodia fiind descrisă de Cornel Ilie drept „cântecul perfect” pentru această alăturare artistică.

Lidia Buble a prezentat-o pe încă una din surorile sale. Nu oricum, ci în costum de baie FOTO | RomaniaTV.Net - Mobi

„Vino, Du-te” este un cântec compus în perioada stării de urgență de către Cornel Ilie și produs împreună cu Gabriel Maga, chitaristul VUNK. Pe acorduri de vals, versurile cântecului vorbesc despre acele momente de incertitudine și inconsecvență din orice poveste de dragoste care nu mai are viitor.

Cântecul este despre momentele care apar, poate inevitabil, în orice cuplu, în care unul dintre cei doi una simte, alta spune, una gândește, alta face, una plănuiesc împreună și alta se întâmplă. Acest moment real, această emoție plină de tensiune și de emoție, această nesiguranță în celălalt, toate acestea au născut piesa asta, scrisă într-o zi de martie, în carantină.

Cu Lidia am vorbit de multă vreme să colaborăm, iar acum ne-am întâlnit la momentul potrivit, în cântecul perfect pentru noi”, a declarat Cornel Ilie.

Lidia Buble: „Îmi doream de mult timp o piesă cu Vunk şi uite că am reuşit în toamna asta să am o piesă ca o confesiune”

Pentru Lidia Buble, colaborarea cu Vunk este, de asmenea, împlinirea unei dorințe mai vechi, mesajul piesei mulându-se perfect pe starea emoțională în care se află.

„Aceasta piesă este despre nehotărârea ce se instalează în inima cuplurilor atunci când nimic nu a mai rămas de spus sau de trăit, dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino… Du-te, lasă-mă şi nu mă lăsa… Un joc intens al emoţiilor în care mulţi se regăsesc. Îmi doream de mult timp o piesă cu Vunk şi uite că am reuşit în toamna asta să am o piesă ca o confesiune”, a declarat Lidia Buble.

O coproductie MediaPro Music & Cat Music, piesa „Vino, du-te” poate fi ascultată pe toate platformele de streaming și va beneficia, în curând, de un videoclip oficial.

AUDIO: Teaser „Vino, du-te” – VUNK feat. Lidia Buble

De 26 de ani pe scena din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară ca afară”, „Așa și” sau „Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni.

Din trupa VUNK fac parte Cornel Ilie, Gabriel Maga, Nicu Sârghea și Daniel Onel.

sursa

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

● APASA PLAY ☼ Asculta Radio Etalon Romania - www.radioetalon.ro ☼
Ultimele 20 piese cantate
1