● APASA PLAY ☼ Asculta Radio Etalon Romania - www.radioetalon.ro ☼
Header

Concertul “Michael Jackson – Live in Bucharest” disponibil gratis pe YouTube

Concertul lui Michael Jackson de la Bucureşti din 1992 este unul dintre momentele legendare din peisajul muzical autohton şi global. Fanii artistului pot retrăi acel moment vizionând gratuit pe YouTube concertul “Michael Jackson – Live in Bucharest”, care a fost pus la dispoziţie de moştenitorii muzicianului. Materialul video de 2 ore se poatea vedea în articol.

Înregistrarea completă este disponibilă pe YouTube, fiind publicată duminică, drept un cadou pentru fani. Accesul este gratuit, dar disponibilitatea este pe o perioadă limitată. 2 ore de concert pot fi ascultate şi vizionate, iar evenimentul a făcut parte din faimosul “The Dangerous Tour”. Clipul a atras deja peste 442.000 de vizualizări.

Această lansare a fost urmată şi de publicarea altei înregistrări – concertul susţinut de Michael Jackson pe Wembley, la Londra în 1988. Toate concertele din cadrul turneului “Dangerous” au fost înregistrate şi difuzate de MTV la acea vreme şi ulterior. Concertul de la noi a fost filmat şi difuzat şi de către HBO la nivel global. Reprezentaţia de la Bucureşti a fost adusă şi pe DVD, care a vândut peste 1 milion de exemplare de la lansarea din 2005 până acum.

Concertul de pe Lia Manoliu a avut loc pe 1 octombrie 1992 şi a inclus 16 hituri ale artistului, precum “Smooth Criminal”, “Thriller”, “Billie Jean”, “Beat It” sau “Black or White”. La debutul său pe HBO a stabilit un record de audienţă, ajungând în 3.7 milioane de locuinţe.

Oferta de pe YouTube vine în acelaşi timp cu un scandal provocat de acuzaţii de abuz sexual apărute în urma unui documentar despre Michael realizat de HBO.

sursa

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.