Header

Coloana sonora a noului serial HBO, „The New Pope”

Ei bine, a venit vremea să vedem continuarea seriei, frumos prezentată publicului larg sub denumirea de „The New Pope”.

Regia aparține tot minunatului Paolo Sorrentino, iar protagonist, alături de Law, va fi John Malkovich. Premiera seriei va fi pe 10 ianuarie, pe HBO GO. Pam pam.

Iată unde ne va purta povestea de data asta:

Pius al XIII-lea este în comă. Și, după o întorsătură de evenimente neașteptată și misterioasă, secretarul de stat Voiello reușește să-i determine pe ceilalți să-l aleagă pe tronul papal pe Sir John Brannox, un aristocrat englez fermecător și sofisticat, luând numele Ioan Paul al III-lea.

Noul papă pare perfect, dar ascunde fragilități și secrete. El își dă seama că va fi dificil să ia locul carismaticului Pius al XIII-lea, a cărui viață atârnă de un fir de ață.

Lenny Belardo a devenit un sfânt și sute de oameni îl idolatrizează, dar biserica este asediată de scandaluri care riscă să distrugă ierarhiile și de amenințări externe care lovesc în simbolurile creștinismului. Ca de obicei, nimic nu este ceea ce pare în Vatican.

Serialul va avea 9 episoade, iar din distribuție mai fac parte nume sonore precum: Silvio Orlando, Javier Cámara, Cécile de France, Ludivine Sagnier și Maurizio Lombardi, Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir, Yuliya Snigir și Massimo Ghini.

Ah, BONUS – Sharon Stone și Marilyn Manson vor avea roluri episodice.

Trailerul oficial îl poți vedea mai sus, iar dacă și pe tine te va obseda melodia de pe coloana sonoră, află că este vorba despre „Paténipat” via Charlotte Adigéry.

Sursa

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Radio Etalon Romania- Din nou impreuna - www.radioetalon.ro
1