Header

Celine Dion a lansat 3 piese noi: „Lying Down”, „Imperfections” si „Courage”

„Lying Down”, „Imperfections” şi „Courage” sunt 3 single-uri de pe viitorul album al lui Celine Dion. Materialul se numeşte „Courage” şi va debuta pe 15 noiembrie prin Sony Music Entertainment Canada/Columbia. Înainte de aceste release-uri am putut asculta melodia „Flying On My Own”, care a debutat în ultima noapte de rezistenţă în Las Vegas a artistei, în luna iunie.

Recent au apărut zvonuri că Celine Dion ar urma să susţină un concert pe Arena Naţională din Bucureşti în vara anului viitor. Încă aşteptăm confirmarea lor, dar până atunci ştim că artista pregăteşte un turneu global, primul de la moartea soţului său din 2016.

„Courage” este albumul cu numărul 12 în limba engleză al lui Celine şi vine după o pauză de 6 ani de la „Loved Me Back to Life”, o colecţie de piese lansată în 2013. Legendara voce canadiană a surprins pe toată lumea cu alegerea sa, atunci când a lansat piesa „Ashes” anul trecut, compusă special pentru coloana sonoră a filmului „Deadpool 2”. Faptul că starul filmului, Ryan Reynolds este tot canadian e posibil să fi influenţat această alegere.

 

sursa

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

● APASA PLAY ☼ Asculta Radio Etalon Romania - www.radioetalon.ro ☼
Ultimele 20 piese cantate
1