● APASA PLAY ☼ Asculta Radio Etalon Romania - www.radioetalon.ro ☼
Header

10 si pe radiourile din Romania

IOVA, artista de muzica electro-pop, se aude deja la peste 20 de radiouri in Rusia si de la inceputul lunii februarie a intrat in top 10 pe radiourile din Romania cu piesa Down on my knees, prima colaborare cu Paul Damixie.

DJ-ul international, unul dintre cei mai apreciati din Romania, este cunoscut pentru piesele Get lost, Spanish sau Rum & Coke, piese viralizate pe platformele digitale de muzica. Acesta a fost invitat pe scene mari din Spania si Rusia, iar in 2015 a fost premiat pentru cel mai bun remix al piesei lui Adele, Hello, in SUA.

De la inceputul lunii februarie, Down on my knees se mentine in primele 10 piese pe radiourile din Romania, cu aproape 100 de difuzari: “Nu m-am asteptat nicio secunda ca piesa sa intre pe radio ,mi-am dorit, dar nu m-am asteptat. Mi-am pus toata energia in ea si impreuna cu Paul am lasat sa se intample. E o surpriza genial de placuta, cu atat mai mult ca vad ca oamenii sunt super deschiși si rezonează cu ea. Ma bucura foarte tare si nu pot decat sa spun: “Multumesc ca m-ati ascultat si ca sunteti una cu sufletul meu!”, marturiseste IOVA.

Down on my knees este al doilea single al artistei, dupa piesa Be Like Water, si a fost urmata de “North”, care poate fi ascultata tot pe canalul de Youtube al artistei. Piesa este produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata impreuna cu Cat Music.

IOVA este artist si songwriter HaHaHa Production. Are un mod particular de a simti si exprima muzica, ceea ce o face unica pe piata muzicala din Romania.

“Ceea ce ma face unic ca artist este modul in care aud si simt muzica, modul in care creierul meu o percepe si felul in care inima mea o simte. Astfel totul vine firesc: versuri, concept, poveste. Scriu despre multe lucruri, dar toate implica intr-o anumita masura sentimente pe care le-am trait. Mi-am gasit inspiratia in imagini, amintiri, sentimente care sunt ascunse in mine,” spune IOVA.

Sursa

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1